Péntek, 2024-05-17, 04:18
MINDEN AMI SZÁMÍTÁSTECHNIKA
Üdvözöllek Vendég | RSS
Főoldal | Cikkek katalógusa | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
Hardver infók [2]
Sport [12]
Hírek a nagyvilágból [11]
Mobil [5]
Konzol [1]
Szoftver hírek [4]

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Értékelés
Értékeld honlapomat
1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 5

Mini Chat

Főoldal » Cikkek » Sport

Álmos kezdés után bedaráltuk Macedóniát
Véget ért a találkozó, köszönjük a figyelmet!

7-8. PERC: Kicsit rendezték a sorokat a macedónok, majd egy emberfórt használtak ki egy összjáték végén, 14-9 lett a meccs vége.

Időt kért a macedón kapitány.

6. PERC: A macedónok tízese egy testcsellel indult meg, Szécsi azonban védett, majd Biros növelte tovább az előnyünket, kiütés szaga van a dolognak, 14-8!

4-5. PERC: Egyik oldalon sem jártak sikerrel a támadások, a gólcsendet Varga Dénes törte meg, a hosszú felsőbe ejtett, 13-8!

3. PERC: Minden kedvét elvesszük az ellenfélnek a játéktól, megint nem tudták magukat áthámozni rajtunk, majd egy gyors akció végén Kásás bombázott a hálóba, 12-8 ide!

2. PERC: Megint egy magyar emberfór és egy újabb gól, Madaras lövésénél szinte a kezét sem tudta felemelni a kapus, 11-8! Ezt követően okosan védekeztünk le egy macdedón támadást.

1. PERC: Varga ugyan elveszítette a ráúszást, a labda ugyanakkor hozzánk került. Kásás lövése a blokkról vágódott mellé. Dimovski nem tette meg azt a szívességet, hogy kihagyta volna a kínálkozó lehetőséget, az alsóba bombázott, 10-8.

Vége a harmadik negyednek, 10-7-ről várjuk a záró etapot. A macedónok lövési hatékonysága visszaesett 33 százalékra.

7-8. PERC: Szécsi védett két hatalmasat. A negyed végén még kihasználatlanul hagytunk egy emberfórt.

Kemény Dénes időt kért.

6. PERC: Megint Kalinic... Lopta a távolságot, majd a kezek sűrűje közt kapura lőtt, Varga tenyerén egy kicsit megpattant, majd a felső lécről a hálóba vágódott. Nem hagytuk ezt annyiban, Kásás játszott Harai Balázshoz, aki egy csavarmozdulatból dobott a kapuba, 10-7!

5. PERC: Szécsi védett, majd hosszan indított. Úgy tűnt elszórakozzuk a létszámfölényes helyzetet, ám végül Steinmetz Ádám a kapujából kiúszó kapus felett a hálóba dobott, 9-6!

4. PERC: Újabb hátrányt védekeztünk ki, eddig 75 százalékos hatékonysággal dolgozunk ebben a szituációban.

2-3. PERC: Előbb Biros blokkolt fejjel, majd jól védekeztünk le egy centerre kihegyezett játékot, a túloldalon azonban nem élünk a lehetőséggel, egy blokkról fölévágódik a labda.

1. PERC: Ééééés, megy a harmadik negyed, Biros volt a gyorsabb, nálunk a labda. A helyi kamreman mindin bizonnyal kinézett egy hölgyet magának a lelátón, már többször is megmutatta nekünk. A mi kapunkban Szécsi maradt. Madaras közben majdnem kettétörte a kapufát.

Vége az első félidőnek, az állás 8-6 ide. Egy kis pihenő következik, aztán folytatódik a meccs. A mi lövési mutatónk lecsökkent 47 százalékra, a macedónok ugyanakkor feljavultak, 46 százalékkal tüzelnek.

8. PERC: már épp kiegészültünk egy kiállítás után, azonban még nem volt teljes a létszám, Letica 8-6-ra módosította így az állást.

7. PERC: Emberelőnybe kerültünk, de végül kihagytuk a kínálkozó lehetőséget, a labda a jobb felső mellett süvített el. Kiss mindeközben a fejét jegeli, kapott egy kokit.

5-6. PERC: Nem tudtunk értékesíteni egy helyzetet, majd emberhátrányba kerültünk, Szécsi szépen fogott egy lövést, azonban a középen ejtőző macedón játékos közelről a hálóba pöccintett, 7-5. Madaras újra, már 8-5 ide!

4. PERC: Gyorsan érkezett a válasz, Kreckovic a szélről talál be, azonban Varga Dénes okosan, távolról varázsolta be a labdát a bal felsőbe, 7-4!

3. PERC: Szécsi védett, majd Madaras Norbert lőtte ki a pipát, 6-3!

2. PERC: Misic kapta centerben a labdát és sajnos a vízre pattintva be is varrta azt a kapunkba, 4-3. Kásás lövése pattant meg a blokkon, de a kapus megint védett, ám a szöglet után egy szép akció végén, Kásás ejtésével visszaállt a kétgólos különbség, 5-3!

1. PERC: Elindult a második nyolc perc, most Macedóniáé a labda a ráúszás után. Kiss Gergely bivalyerős löketét védte a kapus.

Vége az első negyednek, kicsit érződik a csapatokon, hogy ebédidő van. Mindjárt folytatódik az összecsapás! Mi eddig ötven, a macedónok 33 százalékkal tüzeltek.

8. PERC: A negyed letelte előtt Varga Dénes növelte előnyünket, centerből verte be a kapuba, 4-2 ide!

7. PERC: Húha, szerencsénk volt, Birost szórták ki, a macedónok járatták a bogyót rendesen, majd egy lövés a kapufa tövén pattant. A túloldalon egy megúszásból mi is kapufáig jutottunk.

5. PERC: Itt is, ott is egy-egy jó védekezés volt a mérleg, majd Randzic csökkentette minimálisra a két csapat közti különbséget, 3-2. Egyelőre a hangokból úgy tűnik, hogy a macedón drukkerek vannak többen.

4. PERC: Megint fórba kerültünk, a körbejáratott labdát Szívós Márton vágta védhetetlenül a kapuba, 3-0! Az ellenakcióból Kalinic kellemetlen, pattogós lövése fogott ki Szécsin, 3-1.

3. PERC: És ott a második, Steinmetz Ádám centerből vágta be, 2-0!

2. PERC: Előnyben járathattuk a labdát, egy szépen kidolgozott akció végén pedig Biros Péter lőtt a hálóba, 1-0 ide! A túloldalon a macedónok ismét kihagyták a helyzetüket.

1. PERC: És megy a mérkőzés, Kásás Zoltán hozta el a labdát! Az első támadások itt is, ott is kimaradtak, Szécsi egy közeli lövést fogott szépen.

Egy román és egy montenegrói játékvezető fog közreműködni a mérkőzésen. A kapuban ezúttal Szecska, azaz Szécsi Zoltán kezd nálunk.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan elkezdődik a találkozó! Az érintettek már a vízbe csobbantak, megvoltak a szokásos, mérkőzést felvezető fogadkozások, már tényleg csak percek vannak vissza a ráúszásig.

A magyar válogatott kerete
Szécsi Zoltán, Baksa László - kapusok, Steinmetz Ádám, Katonás Gergő, Hárai Balázs, Biros Péter, Kiss Gergely, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Kásás Tamás - mezőnyjátékosok
Előzmények: Két mérkőzésen van eddig túl a magyar férfi-vízilabdaválogatott Eindhovenben, a mieink előbb a világbajnok Olaszországot, majd a házigazda Hollandiát győzték le, így eddig hibátlanok az Európa-bajnokságon.

Ami Macedóniát illeti, aktuális ellenfelünk túl van egy győzelmen és egy vereségen is: előbb a Törökországot szórta meg a csapat (16-4), majd nem bírt a görögökkel (6-10)
Kategória: Sport | Hozzáadta:: adrienn60 (2012-01-19) W
Megtekintések száma: 332
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala

  • Facebook

    Copyright MyCorp © 2024 Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben